Alles wat je moet weten over de beste fysiotherapie

Als je last hebt van je lichaam kan dat ontzettend vervelend zijn. Dit kan zomaar ontstaan of na een ongeluk of sportblessure. Fysiotherapie is dan een optie om hier vanaf te komen, Voor de beste fysiotherapie Veldhoven ben je bij Claessens Van de Rijt aan het juiste adres. Voor allerlei klachten kun je hier terecht. Sportblessures zijn zelfs een specialiteit van deze praktijk. Lees dus vooral verder om meer te weten te komen over de beste fysiotherapie van Veldhoven.

De behandelplannen van Claessens Van de Rijt fysio

Zoals al gezegd zijn sportblessures de specialiteit van deze praktijk. Je kunt echter met alle klachten terecht voor behandelplannen. Claessens Van de Rijt streeft voor het maximale effect met minder behandelingen. Dat scheelt jou weer tijd en geld en je bent snel weer op de been. Elk behandelplan wordt op basis van jou en je klachten op maat gemaakt. Jouw doel is het doel van de praktijk. Het is de bedoeling dat jij zo snel mogelijk kunt doen wat je wilt. Het grote voordeel van deze praktijk is dat er niet volgens een 9 tot 5 mentaliteit gewerkt wordt. Je kunt in je drukke leven ook gewoon voor en na het werk terecht om geholpen te worden. Dat is natuurlijk ideaal.

De tarieven en vergoedingen

Veel aanvullende verzekeringen vergoeden fysiotherapie gedeeltelijk of helemaal. Het is verstandig om dit eerst in je polis op te zoeken. Op de website kun je zien met welke verzekeraars Claessens Van de Rijt afspraken heeft. Daarnaast kun je er ook terecht voor de tarieven voor wanneer je niet (volledig) verzekerd bent voor deze zorg. Neem bij vragen contact op of maak vandaag nog je eerste afspraak om te beginnen met revalideren.