Dopper om reclame mee te maken

Een Dopper is een handige fles om mee te nemen voor onderweg. Je kunt de fles op voorhand vullen met wat jij graag drinkt en zo meenemen. Is de Dopper leeg, dan doe je er gewoon weer iets anders in. Een Dopper is dan een nuttig geschenk om te geven en een Dopper laten bedrukken behoort ook tot de mogelijkheden. 

Dopper met naam, tekst of logo

Een Dopper kan voorzien worden van een tekst, logo of afbeelding. Zeker als je de drinkfles cadeau wilt doen aan je relaties is het slim om er als ondernemer de bedrijfsnaam op te laten zetten. Zo maak je iedere keer dat de fles gebruikt wordt opnieuw reclame voor je eigen bedrijf. 

Alleen een Dopper of met accessoires

Een Dopper kan rondom bedrukt worden en niet alleen op de dop maar ook op de volledige fles zelf. De Dopper is in verschillende kleuren te koop en daarbij kan een goed passende opdruk gemaakt worden, bijvoorbeeld in de kleuren van je bedrijf. Als je ervoor kiest een Dopper als relatiegeschenk te geven kun je enkel een Dopper cadeau geven maar het is ook mogelijk er een complete set van te laten maken met diverse accessoires. Op die manier wordt het een echt leuk cadeau om te geven maar zeker ook om te krijgen. 

Informeer naar de mogelijkheden

Voor alle mogelijkheden qua bedrukken maar ook voor prijzen en verschillende uitvoeringen kun je het beste even contact opnemen met een bedrijf zoals Prikkels BV. Zij kunnen de Dopper voor je naar wens bedrukken en maken eerst een voorbeeld zodat je kunt zien hoe het wordt. Is het naar wens dan maken ze pas de rest voor je. Het is verstandig eerst een offerte aan te vragen zodat je weet wat het gaat kosten.