Lint voor professionele doeleinden laten bedrukken

Lint kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Je kunt er mee knutselen, dingen mee inpakken of ergens versieringen op aanbrengen. Wil je lint dat goed bij jouw bedrijf past en waar bijvoorbeeld de naam of het logo op staat? Dan kies je voor professioneel lint bedrukken

Lint bedrukt met logo of tekst

Bij Lintjeswinkel XL kunnen ze lint voor je bedrukken. Er zijn veel mogelijkheden dus informeer altijd wat er precies gemaakt kan worden. Omdat ieder bedrijf en de wensen van mensen nu eenmaal verschillend zijn wordt er altijd maatwerk geleverd. Een lint kan bedrukt worden met een logo of een bepaalde tekst die jij als ondernemer graag wilt. Ook is het mogelijk het lint in een bepaalde kleur te laten maken die perfect aansluit bij de huisstijl en de kleuren die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf. 

Lint op rol 

Als je ervoor kiest lint te laten bedrukken kan dit nadat het gemaakt is op rollen aangeleverd worden zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je er per keer van gebruikt. Het is maar net waar je het voor nodig hebt natuurlijk naarmate de lengte ervan varieert. Het is bijvoorbeeld zeer geschikt om relatiegeschenken mee in te pakken zodat de ontvanger meteen kan zien van wie het geschenk afkomstig is. Daarnaast maak je er meteen reclame mee voor je onderneming. 

Lint in bepaalde afmetingen

Wil je graag bedrukt lint in gelijke afmetingen hebben? Dat is ook mogelijk. In dat geval zorgt Lintjeswinkel XL ervoor dat alle linten even groot zijn door ze op een bepaalde lengte af te snijden. Om rafelen te voorkomen worden de linten aan de uiteindes geseald en kunnen ze niet uitscheuren. Zo krijg je goede linten die je kunt gebruiken voor het doel dat jij ermee voor ogen hebt.