Een website van VrijdagOnline is voor en door jou ontwikkeld

VrijdagOnline maakt een website die jouw bedrijf gegarandeerd hoger laat scoren in Google. Bij VrijdagOnline krijg je geen standaard website, maar een maatwerkproject. Een site die is samengesteld op basis van jouw doelen voor je bedrijf. VrijdagOnline heeft al voor meer dan 1.500 organisaties en bedrijven een nieuwe website gebouwd. Het maakt niet uit of je een ZZP’er of een landelijke organisatie bent: jouw nieuwe website wordt voor en van jou. Met alle functies waar je behoefte aan hebt en een CMS waar iedereen mee overweg kan. Kies er nu voor om je website laten bouwen door VrijdagOnline.

Een website van nu ziet er op elk apparaat geweldig uit

VrijdagOnline bouwt zijn websites van het begin af responsief op. Een responsieve website ziet er op elk apparaat, van mobieltje tot groot PC-scherm, prachtig uit. Daardoor kan je organisatie overal en altijd gevonden worden. VrijdagOnline zorgt ook dat je inhoud en zoektermen zijn geoptimaliseerd. De website komt dan hoog in Google terecht. Om je site zelf eenvoudig te kunnen gebruiken heeft VrijdagOnline een eigen CMS. Dat is extreem makkelijk te bedienen, waardoor jij en je medewerkers snel nieuwe content kunnen toevoegen. Verder heeft je nieuwe site Multi-taal opties voor internationaal gebruiksgemak en wordt hij aantrekkelijk door het gebruik van professionele stockfoto’s.

Je nieuwe website is echt van jou

Natuurlijk moet het technische aspect van een website helemaal kloppen. Maar even belangrijk is het dat de website aan de doelen van jouw organisatie beantwoordt. Met de juiste uitstraling, mogelijkheden en call to action. Om dat te bereiken houden de mensen van VrijdagOnline persoonlijk contact met je tijdens de ontwikkeling. Een designer spreekt al je wensen en behoeften aan het begin met je door. Daardoor krijg je een website die niet los staat van je organisatie, maar er een online verlengstuk van is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *