Zo loopt het op rolletjes

Je tafel verdient de mooiste bekleding, daar zijn we het wel over eens. Maar ook de afmetingen van je tafellinnen zijn belangrijk. Zo is een te klein kleed dat je tafel nauwelijks bedekt niet zo fraai, maar aan de andere kant verdient een te groot kleed dat op de grond hangt ook geen schoonheidsprijs. Bij Tafelbekleding.nl kan je naast op maat gemaakt tafellinnen ook een tafelkleed op rol kopen.

Een rol vol voordelen

Je tafelkleed op rol kopen heeft diverse voordelen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je altijd een kleed achter de hand hebt dat groot genoeg is voor vele gelegenheden. Voor die lange tafel op je tuinfeest bijvoorbeeld. Of een plastic knutselkleed voor de verjaardagspartijtjes van de kinderen. Bovendien is een rol altijd handig op te bergen en weer uit te rollen. Tenslotte wordt een rol ook zonder kreuken bij je thuis geleverd. Zeker ook een pluspunt.

Voordelige rol

Bij Tafelbekleding.nl is het bij de meeste artikelen mogelijk een volle rol te bestellen. Vaak ben je hiermee ook iets voordeliger uit per meter. Heb je dus dat ene kleed nodig voor het tuinfeest, dan loont het zeker de moeite te overwegen om een hele rol te bestellen.

Ook maatwerk op rol

Ook je maatwerk kun je bij Tafelbekleding op rol laten versturen. Bij elk product kan je namelijk aan geven of je je kleed op een rol wilt laten leveren. De heel kleine meerprijs hiervoor is absoluut peanuts vergeleken met het gemak ervan. Zoals gezegd komt je aankoop zonder vouwen bij je aan, maar daar blijft het niet bij. Na elk gebruik rol je het kleed eveneens weer handig op en berg je het op in de koker. Zo blijft je tafellinnen steeds netjes en heb je er nog jarenlang plezier van.