Zonwering versleten? Koop een nieuw doek en bespaar

Als je zonnescherm verbleekt, gerafeld of beschimmeld is, kan je de neiging hebben om een heel nieuwe zonwering te kopen. Dat is jammer, want waarschijnlijk is het mechaniek nog in orde. Zuiniger is het om alleen een nieuw doek zonnescherm plaatsen. Dat is gemakkelijk en het bespaart je een hoop geld. Op Zonneschermdoek.nl kan je makkelijk een mooi en sterk doek op maat laten maken. Het doek wordt thuis bezorgd en je kunt het eenvoudig zelf in je zonnescherm zetten. Met een mooie nieuwe doek in effen of gestreept motief ziet je tuin of balkon er weer prachtig uit. En je kunt weer jaren probleemloos genieten van de mooie zomerdagen.

Op Zonneschermdoek.nl vind je uitsluitend doeken van Tibelly

Zonneschermdoek.nl levert alleen doeken van Tibelly. Dit gerenommeerde merk levert doeken van goede kwaliteit met mooie kleurechte motieven. De doeken zijn gemaakt van door en door gekleurde acrylvezels. Dit materiaal verbleekt nauwelijks en is erg sterk. Door een extra behandeling zijn de doeken beschermd tegen vuil, alg en regen. Tibelly doeken gaan jarenlang mee en zorgen voor een aangenamer buitenleven. Ze filteren wel 90% van de schadelijke UV-straling weg en verminderen licht en warmte van de zon met 70%.

Monteer je eigen doek makkelijk thuis met montage-instructies

Het aanbrengen van je nieuwe doek in het zonnescherm is heel eenvoudig: iedereen kan het. Volg gewoon de duidelijke instructies die je meegeleverd krijgt. Wil je het proces eerst zien, bekijk dan de instructievideo op de website van Zonneschermdoek.nl. Daar vind je trouwens ook handige tips over hoe je het goede formaat van je doek bepaalt. En natuurlijk kies je daar een zonnedoek uit van de kleur die jij wilt. Of dat nou klassiek en ingetogen donkergroen is, of schattig roze of zachtblauw. Het is allemaal mogelijk: ga snel naar Zonneschermdoek.nl en vind jouw perfecte nieuwe zonnescherm.